Kvalificerad bevakning

Servitium bevakning tillhandahåller väktare, ordningsvakter och skyddsvakter till myndigheter, kommuner och privata aktörer, stora som små. Vi arbetar för att säkerställa trygghet och säkerhet på plats så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Kontakta oss så gör vi en utredning och lägger upp en säkerhetslösning baserat på just era behov och önskemål. 

bevakning väktare

Väktare

Servitium bevakning erbjuder bevakningstjänster för alla typer av uppdrag och verksamheter och ställer höga krav på vår personal. Våra väktare har gedigen erfarenhet och utbildning inom området för att garantera hög kvalitet. 

Gott samarbete och riktigt bra service är av största vikt. Vi tar fram en helhetslösning helt efter era behov och resurser för att skapa säkra lösningar som funkar för er.

Ordningsvakter

Vi lägger stor vikt vid hög kunskap och diskretion för att skapa en trygg och säker miljö och i alla situationer. Våra ordningsvakter är väl utbildade inom området och har hög känsla för hantering av oroliga situationer för att säkerställa ordning och trygghet. 

Servitium bevakning hjälper er med ordningshållning vid utsatta platser och evenemang av varierande storlek. 

security

Skyddsvakter

Vi på Servitium bevakning är stolta över att vara det första bevakingsföretaget i Bergslagen att tillhandahålla skyddsvakter. Vi erbjuder kompetent skydd av särskilt samhällsviktiga anläggningar, s.k. skyddsobjekt. 

Vilka anläggningar som klassas som skyddsobjekt och därmed kräver skyddsvakter beslutas av regeringen och regleras enligt skyddslagen (2010:305) och terroristlagen (2003:148).

Vi tar hand om dina bevakningsbehov

Har du några funderingar kring vår verksamhet?
Kontakta oss så hjälper vi dig